tirsdag, mars 2, 2021

En gammel helt er i hardt vær

Må lese

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var...

Steven Gerrards scoringer i Champions League

Steven George Gerrard (født 30. mai 1980) er en engelsk profesjonell fotballsjef og tidligere Liverpool spiller som...

Post i butikk fyller 20 år

Mottagelsen av konseptet var heller kjølig, men nå er kundene stort sett fornøyd med Post i butikk....
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Engelsk fotball har alltid vært veldig populært blant mange nordmenn, noe som i stor grad skyldes introduksjonen av Tippekampen i 1969.

Dette førte til at flere nordmenn skaffet seg et tett forhold til klubber som Aston Villa, Wolves og Leeds. Dette er klubber med mange tilhengere i både inn- og utland, som de fleste mener hører hjemme i Premier League. Samtlige av dem har realistiske opprykksmuligheter denne sesongen, men enkelte har fått en tyngre start enn andre.

Championship er et bikkjeslagsmål

Man kan allikevel ikke spasere seg til tre poeng i denne divisjonen, noe blant annet den tidligere storheten Aston Villa har fått erfare i sesongåpningen. Birmingham-laget var forhåndsfavoritter hos bookmakere som bet365, men manager Steve Bruce har fått en tung start på sesongen. Laget vant bare én av de seks første seriekampene, og ble regelrett pepet av banen i det målløse oppgjøret mot Brentford. Dette betyr at du nå får hele 20 i odds på å tippe at Villa vinner serien, noe som fort kan vise seg å være en fornuftig investering i en lang sesong. Den tidligere United-stjernen Bruce har tatt på seg skylden for de dårlige resultatene i sesonginnledningen, og det blir spennende å se om han får nok tid på seg til å snu skuta. Klubbeiere i Championship er nemlig notorisk utålmodige når det kommer til managere, og Bruce må derfor få til en snarlig forbedring i resultatene utover høsten hvis han ønsker å beholde jobben.

Det kan fort bli folketomt på Villa Park hvis hjemmelaget fortsetter den dårlige trenden.

 

«Villa Park» (CC BY 2.0) by Rasmus Zwickson

Wolves er den nye favoritten

Aston Villas nabo fra Wolverhampton har investert tungt foran denne sesongen, og klubben som i en kort periode ble trent av Ståle Solbakken, tok 13 poeng på de seks første kampene. Dette har gjort laget til en av de største favorittene blant bookmakerne, og klubben har garantert midler til å forsterke mer i det neste overgangsvinduet. Cardiff fikk den beste starten av alle, men det er ventet at waliserne kommer til å falle noe av utover i sesongen. Manager Neil Warnock er allikevel en ringrev, og man skal ikke se bort fra at Cardiff sikrer en playoff-plass.

Middlesbrough kommer sakte, men sikkert

En annen klubb som har investert tungt i sommer er Middlesbrough. Laget fra Nordøst-England rykket ned i vår, men formann Steve Gibson har et uttalt mål om at klubben skal rett opp igjen. Laget fikk en noe haltende start med 10 poeng på de seks første kampene, men det gode spillet borte mot Bolton i den sjette serierunden tyder på at laget er på rett vei. I likhet med Wolves virker pengene å sitte relativt løst, og dette er derfor de to største favorittene til å ta de to direkte opprykksplassene basert på det som har skjedd i de første kampene.

Middlesbrough håper å gjøre oppholdet i Championship så kort som mulig

 

«Riverside Stadium» (CC BY 2.0) by p_a_h

Se også opp for Leeds

Mange hevet en del øyenbryn når Thomas Christiansen ble ansatt som ny Leeds-manager etter Gary Monk, men sesongstarten var over all forventning. De hvitkledde har vist feiende flott spill og sto med 14 poeng etter seks spilte seriekamper. Leeds er en storklubb som absolutt hører hjemme i Premier League, og lagets mange trofaste tilhengere fortjener snart en opptur etter flere vanskelige sesonger på nivå to og tre i engelsk fotball.

- Advertisement -

Siste nytt

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var...

Steven Gerrards scoringer i Champions League

Steven George Gerrard (født 30. mai 1980) er en engelsk profesjonell fotballsjef og tidligere Liverpool spiller som er manager den skotske premiership-klubben...

Post i butikk fyller 20 år

Mottagelsen av konseptet var heller kjølig, men nå er kundene stort sett fornøyd med Post i butikk. I dag fyller det moderne...

Snart ferdig forhandlet med Storbritannia

Næringsminister Iselin Nybø hadde torsdag et møte med sin kollega Ranil Jayawardena i det britiske handelsdepartementet. Vi går nå...

Amerikanske investorer vil løfte Ipswich Town opp fra League One

Det er et historisk sus over Ipswich Town, klubben ble stiftet i 1878. De ble valgt inn i The Football League i...

More Articles Like This