Du betaler for fotballagenters milliard inntekter

0
47

Det er ikke overraskende det koster tusen kroner pr måned å hvis du ønsker å se både Premier League og Champions League når du ser hva rottene som forhandler spillere tjener. – Hvis du er en av dem som i tillegg kjøper drakter og tar et par fotballturer i året kommer du fort opp i 50 000 kroner i året på din fotballinteresse.. – Er du klar over hvor mange halvlitere det er ??

Det er du som betaler!

Nå har de offisielle tallene fra FIFA kommet på bordet for sommerens overganger, i tillegg ved vi agenter tjener penger under bordet og tar prosenter av lønna til spillerne. Nylig avdøde Mino Raiola var den gråligste av dem alle, men resten av agentstanden er ikke så mye bedre de heller.

Les: Det måtte en ekte viking til for å erstatte Mario Balotelli

Verdens fotballagenter tjente i sommer 494,4 millioner dollar som med dagens kurs er 4 932 777 000 kroner!! – vanvittig!.

Fotballagentene har derfor i snitt tjent 10 % av det spillere er kjøpt for.

I tillegg slo Manchester United også rekord da de kjøpte brasilianske Antony. Det er Premier Leagues dyreste avtale på overgangsvinduets siste dag. – Det kostet 95 millioner euro å hente høyrevingen til Old Trafford. Det betyr at Antony sin agent Junior Pedroso tjente 95 millioner kroner. (pluss andel av lønna som er på 1 million euro pr måned)

LES: Bild: Chelseas første Potter-signering kommer fra Bundesliga

tabola

No posts to display