Conte stenger effektivt utgangsdøra for Napolis storstjerne

0
59
Khvicha Kvaratskhelia (foto: Napoli

Vi digger Antonio Conte – før han går sur og lei. Den siste tiden hos Tottenham var en lidelse, der italieneren ble mer og mer irritert over egen klubbledelse og forutsetningene han var tildelt. Det hører med til historien at Conte på den tiden var syk, men står uansett i sterk kontrast til den herlige energien treneren bringer inn i en spillergruppe når pilene peker oppover. Nå er Conte på plass i neste trenerjobb, der er første oppgave å sette ned foten.

Tidligere i måneden uttalte Khvicha Kvaratskhelias agent at de ønsker seg bort fra Napoli, og skal få det gjort etter EM. Napoli-ledelsen fyrte av et raskt svar om at det kunne de bare glemme, Kvaratskhelias skal bli.

LES: City villig til å smelle opp det dobbelte for supertalent, men Real Madrid vinner likevel signeringskamp

Noen vil tolke det som forhandlingstaktikk fra Napolis side for å øke prisen, noe vi har sett fra Serie A-klubben ved tidligere overgangsvindu, men når trener Conte tar mikrofonen, skjønner vi at det er reelt.

-Det er ingen tvil. Khvicha Kvaratskhelia vil bli her og spille med Napoli. Jeg har lagt ned veto mot salg av Di Lorenzo, Lobotka, Zambo Angiossa og Kvaratshkhelia, sier Conte på onsdagens pressekonferanse.

LES: Premier Leagues beste spiller forlater EM-troppen til England

Ny trener har lagt ned veto. Sorry, Khvicha, bare å gjøre seg klar for nok en sesong i Napoli-drakta.

tabola

No posts to display