onsdag, desember 16, 2020

Brann forsøker å roe ned inntrykket av kaos

Må lese

Norge og Storbritannia undertegnet luftfartsavtale

Jeg har i dag undertegnet en luftfartsavtale mellom Norge og Storbritannia som skal regulere ruteflyvninger mellom våre...

Amedia kjøper Budstikka for 130 millioner

Amedia har inngått avtale med Asker og Bærums Budstikke Holding AS om kjøp av Asker og Bærums...

Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV

I går ble Airbnb notert på børsen samtidig som grunnlegger Brian Chesky ble intervjuet på Bloomberg TV.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Plutselig rett før seriestart oppdager Brann at de har for mange som ikke er utviklet i Norge. Årsaken til regelen er selvsagt at store klubber som Brann skal ta ansvar og bygge opp spillere lokalt.  Hvis alle hentes fra «spillerfabrikker» Afrika eller ligaen andre steder så stenges mulighetene for våre egne spillere, da blir det tynt på landlaget.

Brann har nå problemstillingen at noen må ut for å være innenfor regelverket. En Eliteserieklubb kan bare ha 9 spillere som ikke er utviklet i Norge, Brann har 10.  – Problemet som har oppstått er fordi det ikke har vært gjennomført god nok langtidsplanlegging. Spillerutvikling tar tid, det bør lages gode samarbeidsavtaler nedover i seriesystemet og man må holde på talentene lenger.

Brann har lekket som en sil nå i vinter og det straffer seg nå.

På Sporten.com kan du lese mer om Brann

 

Branns nest mest scorende spiller fra fjoråret, Deyver Vega, er utelatt fra kamptroppen klubben har levert. – Dette er en spiller som senest i september ble kåret til beste i Brann av Brann. -Forrige uke leverte Brann inn kamptroppen til Norges Fotballforbund uten Vega.

Listen er ikke endelig

“Jeg regner med det kun er fordi jeg er skadet. Jeg håper og tror at jeg er med i troppen så snart jeg blir skadefri” sier Deyver Vega til BA , som meldte om saken først.

Listen over spillere som er levert til NFF er ikke den endelige kamptroppen – den leveres først når overgangsvinduet stenger 4. april.

At Vega er skadet, gir også sportssjef Rune Soltvedt som begrunnelse for at de har valgt å utelate spilleren som scoret nest flest mål for klubben i fjorårets sesong.

“Jeg har ikke så mye å si om det, enn det vi har sagt tidligere. Han er skadet, og ikke aktuell for å være med Trondheim. Det hadde han ikke vært uansett, så da ble det han som ikke var på listen denne gangen”, sier Soltvedt til Bergensavisen.

Både sportssjefen og trener Lars Arne Nilsen har tidligere forsøkt å dysse ned dramatikken i listeuttaket i forkant av offentliggjøringen.

“Hvem vi da setter opp på listen nå, blir egentlig et fett. Det blir ikke «en sak» for oss før i april, og nå synes jeg ikke det er dramatikk i dette. Det er mer en medisinsk sak” sa trener Nilsen i forrige uke.

- Advertisement -

Siste nytt

Norge og Storbritannia undertegnet luftfartsavtale

Jeg har i dag undertegnet en luftfartsavtale mellom Norge og Storbritannia som skal regulere ruteflyvninger mellom våre...

Amedia kjøper Budstikka for 130 millioner

Amedia har inngått avtale med Asker og Bærums Budstikke Holding AS om kjøp av Asker og Bærums Budstikke (Budstikka). Avtalen verdsetter selskapet...

Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV

I går ble Airbnb notert på børsen samtidig som grunnlegger Brian Chesky ble intervjuet på Bloomberg TV. Det ble...

Norsk Tipping med nytt tilbud til spillegale

Det høres nesten litt selvmotsigende ut: Fra mandag 14. desember gir Norsk Tipping ut et gratis gamblingfilter til spillere som ønsker å...

Stadig mindre sjans for snø på julaften i Sør-Norge

På Sør- og Østlandet har det blitt betydelig færre år med snø på bakken julaften. Meteorologisk institutt har gjort...

More Articles Like This