onsdag, mai 5, 2021

Åsmund Nordstoga kåret til årets profil 2018

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...

For mange er han kanskkje mest kjent som artist. Men det er som melkebonde Aasmund Nordstoga fra Vinje har fått en hederspris av Felleskjøpet.

Årets Felleskjøpet-profil ble delt ut for sjette gang under Felleskjøpets Agris årsmøte denne uka. Prisen har som mål å bidra til stolthet om Felleskjøpet og det Felleskjøpet står for. Videre skal prisen motivere andre til å gjøre en ekstra innsats for akkurat dette

Utmerkelsen gikk i år til en bonde som har utmerket seg og vært synlig på en rekke arenaer i flere i år. Juryene trekker blant annet frem:

– Årets vinner stiller alltid opp for Felleskjøpet og er hyppig brukt i alt fra messer, samlinger for unge bønder til lokale arrangementer. I tillegg til å være en aktiv bonde bruker han de øvrige talentene sine til å prate varmt om landbruket og om betydningen av å ha gode villkår oppi det hele, sa styreleder Anne Skuterud under utdeling.

Aasmund Nordstoga kommer fra en musikalsk familie, og er bror av den mer kjente Odd Nordstoga. Moren Ellen er folkesanger og faren Olav Nordstoga er tekstleser og kåsør. Sammen har de gitt ut platen Livet er godt med tekster av Aasmund Olavsson Vinje. Aasmund Nordstoga er også i slekt med Kåre Nordstoga, musiker fra Notodden.

Nordstoga fikk også skryt fordi han prater varmt om samvirke i nærmiljøet og ellers rundt i Norge. Dette gjør han ofte iført Felleskjøpet-dress.

– Årets vinner bruker sosiale medier i store grad til profileringen av norsk landbruk og som Felleskjøpetkunde. Han er fast spaltist i Nationen der du bringer frem mye positivt om landbruket og det å være bonde. Du får frem budskapet ditt på en lun og god måte, og med din særegne, flotte dialekt, uttalte Skuterud.

Juryen trakk frem eksempler på at Nordstoga har bidratt som konferansier på både Dyrsku’n og under bondeaksjonen ved forrige stortingsvalg.

Konsernsjef John Arne Ulvan avsluttet juryens begrunnelse ved å påpeke at Nordstoga er en bonde som tar vare på gamle tradisjoner i tillegg til at han tør å satse nytt.

– Du tar i disse dager i bruk din splitter nye melkerobot i riktig farge, og du har stolt vist frem byggeprosjekt og innredningen på nettsiden din.

- Advertisement -

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This