I gamledager før fargetv var alt mørkt og trist og eneste som lyste opp i verden var at det en gang i året var lov å komme med en spøk. De beste var f.eks se en Elg, eller nå står loven i brann.

Vi har saumfart landets medier etter de beste og den beste etter min mening er TV Norge som mener at hele Norge baker, jeg har ikke bakt på en stund ihverfall, samme kanal påstår det finnes spøkelser, det må være en spøk eller hva ?

Ifølge Dagsavisen blir blant spiondømte Arne Treholt ny rådgiver for intet mindre enn Jens Stoltenberg i NATO, litt spesielt med hans huller i CVn. Ifølge Dagsavisen slår de slå følge med tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland, forhenværende redaktør Arne Strand og næringslivslederen Rune Bjerke.

The Guardian har skapt oppstuss med meldingen om at Liverpool-manager Brendan Rodgers går over til Manchester United i den engelske avisen The Guardian på alle tåpers dag.
– Hva kan jeg si? Dette er en drøm som blir virkelighet. Det blir ikke større enn United, sier Rodgers.

Adressa skrev på at Steffen Iversen skal gjøre comeback i Rosenborg. De melder at veteranen er bedre trent og forberedt enn noen gang. (denne tror jeg på)

Oslo unge Høyre varslet at de ville bryte med Unge Høyres landsforbund etter vestlandsfylkenes utspill om kutt i støtten til folkehøyskolene og lurte med det mange av landets medier, inkludert NTB.
Statens vegvesen annonserte i dag de at alle forgjengerskilt i Norge skulle erstattet med «silly walk»-skilt slik at de spaserende kunne ta en John Cleese mens de gikk over gata.

f7.no -> adds
tabola