Andrew Lincoln forlater ‘The Walking Dead’

0
320
Andrew Lincoln synger på siste verset i 'The Walking Dead'

Tiden går fort og det er litt rart å tenke på at TV fenomenet «The Walking Dead» har vært på lufta siden 2010. Den eneste som har vært med hele tiden Andrew Lincoln, som spiller hovedrollen Sheriff Rick Grimes, blir trolig facet ut neste sesong.

Sannsynligvis kommer han til å fungere i omtrent seks episoder av sesong ni, og så er det gardiner. Men på hvilken The Hollywood Reporter, mener de kommer til å følge oppskriften fra tidligere år, Rick kommer til å være med i 6 av 9 episoder og så dø.

Lincoln sa tilbake i februar:

«Det er mange ubesvarte spørsmål, og vi skylder alle seerne å svare på noen av dem.

«Så, ja, når de blir besvart, er det et sluttspill. Jeg har sagt det før. Det er sikkert et sluttspill i hodet mitt.

«Hvorvidt det er samme sluttspill som er i produsentens hoder eller de menneskene jeg jobber med, er en annen sak. Det er åpent for diskusjon. »

Seertallene har gått ned de siste sesongene og mye av grunnen er at den har blitt for dyster. Nå skal det bli en endring i Scott M. Gimple som har vært en del av showet i årrekke.

«Vi visste i lang tid at sesongen på mange måter slutten av et kapittel. Forskjellene som folk vil se i sesong ni og utover, vil være tydelige.  Problemer, utfordringer og trusler blir av en helt ny karakter».

Slik det ser ut nå blir det Norman Reedus som Daryl som overtar «hovedrollen», et godt tegn på det er lønna på 20 millioner dollar.  – Rick er hovedpersonen i tegneserien som Robert Kirkman skapte, hvordan han skal skrives ut gjenstår å se.

 

tabola

No posts to display