Eventguide

Debt&Company på Lancelot i Asker

Dette er en gratistjeneste som alle kan benytte hvis de har ønske om å hjelpe folk ut av sofaen og i aktivitet. Det kan være seg en konsert, et teaterstykke, et foredrag, markedsdager, et sportsarrangement, en film, Lan, en utstilling, et møte, en quizkveld, lansering av et nytt produkt eller butikk, festival, dans, stand up, tryllekunster, gate eller skogsvandring og kurs. Alle positive tiltak og arrangementer kan være med.

Du finner eventguiden er: Event.F7.no

Det er gratis å være med, det du får er mulighet til å publisere direkte inn i event.f7.no, etter en godkjennelse som kommer raskt. Da vil ditt arrangement synlig for alle. Hvis du registrerer deg har vi mulighet til å gi det publiseringsrettigheter som gjør at du slipper å vente på vår godkjenning. Har du mange arrangementer kan du sette opp et feed fra din kalender inn i vårt system. Alle som har mer enn 10 arrangementer i løpet av et år får en egen landingsside, hvor alle arrangementene er med, her kan man linke til eget nettsted, legge ut den informasjonen man måtte ønske.


Legg inn et arrangement i dag og registrer deg på event.f7.no eller send en mail til event@f7.no så hjelper vi deg i gang.

Ekstra oppmerksomhet og markedsføringsprodukter!

Gjennom våre mediekanaler i har vi over 700 000 besøk i uken

Karusell
På førstesiden til F7.no har vi en karusell som betyr større synlighet. Et arrangement vist i karusellen får erfaringsmessig ca. 40 ganger flere visninger enn et arrangement som ikke er med. Deltagelse i karusellen koster kr. 450 nto pr arrangement.

Prioritert visning

Øverst i hver kategori områder setter vi inn maks 5.prioriterte visninger. – Frem til 1.mars er dette gratis sammen med kjøp av karusell.

Innholdsmarkedsføring/Content Marketing- Distribusjon