Hjem TV Utvider Paradise hotel-universet

Utvider Paradise hotel-universet

Skrevet avKyrre Dahl 21/04/2017
Paradise Hotel 2017 Foto: MTG
Reklame


Paradise Hotel er ikke lenger bare et TV-program. MTG kjøper seg nå inn i et studentprosjekt som for tiden har spredd seg viralt.

Nettspillet er laget av studenter fra NTNU og er inspirert av fantasy football-spill. Her kan ihuga fans danne sin egen Paradise Hotel-allianse og vinne poeng basert på det som skjer i programmet i virkeligheten.

Spillet heter Fantasy Paradise Hotel og startet som et studentprosjekt. Etter hvert spredde spillet seg som ild i tørt gress i studentmiljøer og dette ble MTG oppmerksom på.

 

Egentlig ulovlig

– I utgangspunktet er det ikke lov for utenforstående å benytte verken merkevaren Paradise Hotel, påpeker MTG. – Men, vi syntes dette spillet var en så kreativ og gøyal idé at vi heller ville kjøpe hele prosjektet enn å komme viftende med pekefingeren, sier administrerende direktør Morten Micalsen.

– Vi ønsker å tiltrekke oss unge, kreative krefter og vi tror på initiativer som dette, fortsetter digitaldirektør i MTG Norge, Trygve Refvem.

Bak spillet står studentene Håvard Magne Fagervoll, Frederik Nygaard, Jon-Anders Kabbe, Raymi Toro Eldby og Tormod Bjørnhaug. Alle studerer kommunikasjonsteknologi ved NTNU og lagde spillet for å lære seg mer om nye teknologier.

– Vi er fem masterstudenter som har drevet med mange prosjekter ved siden av studiet. Alle har hatt lyst å lære nye teknologier innenfor webutvikling og da passet det bra å lage Fantasy Paradise Hotel, sier studentene.

De synes det er utrolig gøy at det er så mange som spiller spillet. – Vi håper at samarbeidet med MTG kan åpne nye spennende muligheter for oss, sier Frederik Nygaard, en av studentene bak prosjektet.

Reklame

Ingen kommentar
0

Du vil også like