Hjem TV TV2 dropper Hotel Cæsar

TV2 dropper Hotel Cæsar

Skrevet avKyrre Dahl 31/03/2017
Hotel Cesar Foto: TV2
Reklame


Såpeserien Hotel Cesær, som i det siste kun har gått på TV2 Sumo, får ikke fornyet tillit. TV2 har ikke bestilt nye episoder etter skuffende seertall. Kanalen lover i stedet nye serier.

Dette er dramaserien som for mange er synonymt med TV2. Siden premieren i 1998 har kanalen sendt over 3000 episoder av Hotel Cæsar, en erkenorsk såpeserie som før gikk på hovedkanalen. I den senere tid har hotellet kun vært åpent på strømme-TV, altså TV2 Sumo.

Her kan du gå til TV2 Sumo

Nå varsler TV 2s dramasjef Christopher Haug at det ikke kommer nye episoder etter sesongen som nå går. Men, det vil bli sendt nye episoder av Hotel Cæsar ut 2017. 

– Det stemmer at vi ikke har bestilt en ny sesong av Hotel Cæsar nå, men for TV 2 så betyr ikke dette at eventyret er over, sier Haug til TV 2.

– TV 2 fortsetter sin dramasatsning, men må som alle gjøre prioriteringer. Neste sesong kommer det ikke nye episoder av Hotel Cæsar, men andre nye serier, fortsetter han.

Hotel Cesær en ren nettserie

Synkende seertall er hovedårsaken til at serien nå stopper, eller settes på pause, som dramasjefen kaller det. Nedgangen i seertall begynte lenge før serien ble en ren nettserie, men tok seg heller ikke opp igjen på TV2 Sumo:

Det er ikke til å stikke under en stol at det vært mange år med synkende seertall og at satsningen på Sumo ikke helt har gitt oss de tallene vi ønsket, men Cæsar har vært ute i hardt vær før og hva fremtiden vil bringe, vet ingen, sier Haug.

– Det er verdt å følge med fremover, for det er en forrykende sesong som vises nå, understreker Haug.

Vil du se mer på Hotel Cæsar, klikk her for å gå til TV2 Sumo

Reklame

Ingen kommentar
0

Du vil også like