Papir er fortsatt det beste stedet å lese en bok mener visepresident for industriell design på Amazon Units Chris Green i forbindelse med lansering av den nye «Kindle Oasis». Det er hyggelig sagt av representant for et selskap som har laget en enhet, mange mener er en trussel mot nettopp boka.

Han fortsetter med å si at det vil alltid være deres mål å komme så nær papir opplevelsen som mulig på det som omtales som et lesebrett.  Er du av typen som elsker å lade nettbrettet eller mobilen din kommer du til å hate denne, med normal bruk trenger du bare lade ca. en gang pr mnd.

Kindle Oasis nærmer seg papir i tykkelse, 3,4 mm på det tynneste, vi har ikke fått prøve den enda, men den ser fet ut, uttalelser fra selskapet er at Oasis er det beste fra to tidligere utgaver av Kindle (voyage, den skikkelig store)

it-feels-and-looks-amazing

Nytt materiale gjør den lett også, kun 131 gram. Skjermen skal være enda bedre slik at du ikke blir trøtt og utformingen er designet på en måte som gjør at det skal være lett å holde mens du leser. Ideen er at du skal kunne holde den mens du står på bussen, tar en kopp te eller spiser et skolebrød med vaniljefyll og kokosstrø.

Målgruppen er den samme som før, de som allerede leser mye bøker.  Og prisen kommer på ca. 3000 kroner.

they-ve-improved-the-software-too