Hjem TV Paradise Hotel var ikke over likevel

Paradise Hotel var ikke over likevel

Skrevet avKyrre Dahl 06/06/2017
F.v: Aleksander Sæterstøl, Martine Lunde, Grunde Myhrer, Kevin Gustavsson, Sofie Nilsen, Martine Johansen og Triana Iglesias. Foto: Viasat
Reklame


Er du glad i Paradise Hotel? Da kan du glede deg over at årets sesong ikke er helt over ennå! Selv om det er slutt på vanlig TV fortsetter handlingen på strømme-TV.

Rett fra ankomst på Gardermoen flytter seks av årets gjester rett inn i et bokollektiv på Frogner i Oslo. I Paradise-kollektivet blir vi med på innsiden av den nye hverdagen til årets deltakere! De to første episodene er nå tilgjengelig på Viafree.no.

Seks av årets Paradise Hotel-deltakere – Sofie, Kevin, Aleksander, Martine L, Grunde og Martine J, flytter inn i en leilighet på Frogner, der livet etter oppholdet i Mexico står på trappene.

Her skal de bo sammen i to uker, og i første episode skal kollektivets tre soverom fordeles på beboerne. Hvert rom representerer én oppgave: Mat og innkjøp, rydd/vask og sosialt/pynt. Med andre ord; klær skal vaskes, brødskiver smøres og en stor fest arrangeres – denne gangen helt uten hjelp fra mexicanske stuepiker og festarrangører.

 

Paradise-deltagere i andre roller

Utover sesongen dukker kjente og kjære fjes innom kollektivet på Frogner. Triana Iglesias kommer innom for å ta tempen på det sosiale, Hallgeir Kvadsheim besøker gjengen for en økonomiprat og Jenny Skavlan dukker opp med noen tips til gjenbruk, for å nevne noen.

En bunke med brev og Pandoras eske ble også med på flyet til Norge fra Mexico, og sørger for at det ikke blir ett kjedelig sekund i Paradise-kollektivet.

De to første episodene av Paradise-kollektivet er tilgjengelig på Viafree.no. Ny episode hver tirsdag og onsdag.

Paradise Hotel er et konsept som leverer svært godt digitalt, både på Viafree og Viaplay. Over 110 000 seere i snitt ser episodene på Viafree, og i år er det Viaplay som har merket en kraftig vekst i Paradise Hotel-seere.

MTG har lagt ut søknadskjema og sonderer nå terrenget for en tiende sesong av Paradise Hotel.

Reklame

Ingen kommentar
0

Du vil også like