Hjem Sport Oxford-manager kastes ut til løvene i Premier League

Oxford-manager kastes ut til løvene i Premier League

Skrevet avHenning Weseth 21/06/2017
BuwoSZXCYAINvj0
Reklame


Oxford-navnet forbindes gjerne med noe så fjernt fra fotball som høyere utdanning. Det viser seg at byen også har et fotball-lag i en lavere divisjon. Nå kastes trener ut til løvene i Premier League. 

Sporten.com skriver i dag om en Premier League-klubb som henter inn ny assistent-trener. Det som gjør det hele interessant, er at dette er klubben som for noen måneder siden viste at veien fra å være assistent-trener til å bli hovedtrener kan være meget kort.

Oxford-navnet forbindes gjerne med noe så fjernt fra fotball som høyere utdanning i verdensklasse. De har også et fotball-lag i byen, som nylig rykket opp fra League Two. Nå må Oxford United ta avskjed med suksess-manageren sin Michael Appleton, som tar steget opp til Premier League.

Craig Shakespeare har fått det som han vil. Leicester henter inn Michael Appelton som assistent-trener. Shakespeare hadde denne stillingen tidligere, men har fått tilliten til å styre skuta etter at Ranieri.

-Michael og jeg jobbet sammen i West Bromwich, så jeg vet han har alle kvalitetene og integriteten som er avgjørende for å få en suksessrik manager-karriere, sier Shakespeare.

Appelton har tidligere også vært i trenerteamet i Portsmouth, Blackpool og Blackburn. Nå kan han være en halv-dårlig- sesong unna stillingen som hovedtrener.

For det er jo sånn de løser litt motgang hos Leicester. Claudio Ranieri vet alt om dette.

(foto: twitter)

Les også:

Conte legger 1 milliard på bordet for duo

Hvordan skal Klopps Liverpool se ut denne sesongen?

Reklame

Du vil også like