Jeg har en kompis som aldri ser en film basert på en bok, jeg nevner ikke navn. Det er mange filmer som er basert på tegneserier som har blitt enorme kassasuksesser, men filmer basert på spill har hatt en lei tendens til å floppe totalt. Det er for rart i og med at spillbransjen omsetter for ca. 3 ganger så mye som filmbransjen og at innen spill er den en rekke sterke merkevarer.  Trenger du å grøsse er det bare å lukke øyene å tenkte på Super Mario Bros filmen fra 1993, beviset på hvor galt det kan gå med transformasjon fra spill til film.

Nå er det flere spillkonsepter på vei til filmen og en av dem skal vi tro det Nintendo sin daglige leder Takashi Tezuka fortalte MTV, så er Zelda som film på gang.

Mange spillere har lurt på om hovedpersonen er Link er en gutt eller jente, Takashi sier han ønsker at rollen skal spilles av en jente, en guttejente i og med at det er en androgyn karakter.

Nintendos Svengali Shigeru Miyamoto la til: “Dette er noe jeg aldri forestilt meg fordi Link er svært annerledes enn hvordan en japansk person ser ut.

Det ville sikkert være spennende å se miljøer som Great Deku treet og Zora Domain kommer til liv, selv om handlingen bør være litt mer kompleks enn se Link prøve å finne en flaske i to timer.  Ingen av de gamle Nintendo kara sa noe om når Zelda muligens kommer på kino.

Mens du venter på filmen er det mulig å spille litt, 23 oktober kommer The Legend of Zelda: Tri Force Heroes på Nintendo 3DS.