Hjem Film La la land – Vi nynner enda

La la land – Vi nynner enda

Skrevet avJeanette Wærstad 06/03/2017
lalala

Bli med til en verden av farger, dans og sang. Gled deg, dette er en vakker film. En fryd for alle sanser.

«City of stars – oh are they shining just for you ?»

Slike filmer lages ikke lenger. Denne bør du se. Dette er en musikal i god gammeldags ånd.Vi snakker nydelige bilder og gjennomtenkt lys.Vakre klær og helt rette kjoler. Dans, sang og drama i skjønn forening.

Emma Stone og Ryan Gosling gjør sine beste prestasjoner på lenge. John Legend gjør også en glimrende rolle som jazz stjernen Keith. Dette er musikk du vil ha med deg i ukesvis og denne filmen tror vi vil seile opp som en ny klassiker. 

Drama / Komedie / Musikal / Romantikk .Tillatt for alle – Tid 2 t. 9 min. Regi : Damien Chazelle

NORGESPREMIERE: 24.02.2017

lala

 
 

LA LA LAND har allerede vunnet 7 Golden Globes, og er nominert til hele 14 Oscar! Den stakk av med 6 oscars og deriblant for beste skuespillerinne Emma Stone, som gjør sin beste rolle noensinne i sin karriere synes vi. Rørende og vakkert.Rett og slett.

LA LA LAND begynner på samme måte som alt begynner i L.A.: På motorveien. Det er her Sebastian (RYAN GOSLING) møter Mia (EMMA STONE), med hissig tuting i en trafikkork. Begge to drømmer om de nesten umulige håpene som er karakteristiske for byen: Sebastian forsøker å få folk til å bry seg om tradisjonell Jazz i det 21. århundret, Mia ønsker å bli skuespillerinne og klare bare én uforstyrret audition. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri kunne gjort på egenhånd.

lala4

La La Land ble dyrket i regissør Damien Chazelles sterke forkjærlighet for filmmusikaler. Han skrev manuset til filmen i 2010 da filmbransjen virket å være utenfor rekkevidde. Formålet med filmen var «å ta den gamle musikalen og plassere den i virkeligheten, hvor ting ikke alltid løser seg».Chazelle ønsket også å hylle de kreative menneskene som flytter til Los Angeles for å oppfylle drømmene sine.

lala2

La La Land fikk god kritikk, blant annet for Chazelles manus og regi, Gosling og Stones rolleskildringer, Justin Hurwitzs lydspor og filmens musikalinnslag. Filmen ble nominert til 14 Oscar-priser under den 89. Oscar-utdelingen og tangerte dermed nominasjonsrekorden til Titanic (1997) og Alt om Eva (1950). Den vant seks priser for beste regi, beste kvinnelige hovedrolle, beste originalmusikk, beste sang, beste kinematografi og beste scenografi. Filmen vant også sju priser under den 74. Golden Globe-utdelingen og ble den enkeltfilmen i historien med flest Golden Globe-priser. Den vant blant annet beste musikal/komedie.

emma-stone-and-ryan-gosling

Emma og Ryan har en magisk kjemi, i denne dype filmen om å følge sine drømmer og alt det da innebærer på godt og vondt.

Undertegnede gikk på kino med visse forventninger og kom enda gladere ut igjen. En virkelig fin film som kan anbefales til drømmere av alle slag..

Here to the fools who dream!

 

Ingen kommentar
0

Du vil også like