Hjem Sport Kraftig nedgang i antall trenere som får fyken

Kraftig nedgang i antall trenere som får fyken

Skrevet avHenning Weseth 15/06/2017
gun__1366188716_wenger_everton1-1-1
Reklame


Det finnes antageligvis ingen annen bransje hvor flere ledere får sparken. Med aksjonærer, administratorer og tusenvis av supportere, skjenkes ikke en hovedtrener i Premier League mye tålmodighet. Veien til utgangsdøren er spesielt kort i fotballens verden.

Sporten.com kunne i dag bringe gladnyheten om færre oppsigelser i Premier League. Dette hjalp Southampton-treneren lite, som i går fikk sparken med umiddelbar effekt.

Syv trenere fikk sparken i Premier League-sesongen 2016/17.

Med tyve klubber i ligaen, er de snakk om noen oppsigelser, men gladnyheten består i at sesongen før var det mye verre. Resultatet var at Premier League opplevde en nedgang i antall sparkede trenere på hele 53 prosent.

I 2015/16-sesongen måtte nemlig 12 av disse fotballbanens ledere ta hatten sin og gå.

Dette er en gladnyhet for den utsatte arbeidsgruppen, som nå kan regne med at det er mindre sannsynlighet for at de mister jobben sin til neste år.

Eller går vi mot et rekordår med oppsigelser neste sesong? Når alle tror at det enten er deres tur – eller at det alltid er mulig å ta en Leicester – og hente hjem ligatrofeet.

Arsenal blir uansett ikke kvitt Arsene Wenger neste sesong. Denne mannen nekter å gi seg før han må bæres ut av stadion.

(foto: arsenal)

Euros kastes gjennom overgangsvinduet til Real Madrid

 

Reklame

Du vil også like