Hjem TV Komiker Tom Rosenthal overtar trolig rollen som Doctor Who

Komiker Tom Rosenthal overtar trolig rollen som Doctor Who

Skrevet avMichael Breines Oredam 19/04/2017
Doctor Who
Reklame


Tom Rosenthal som er sønn av den mer kjente sportskommentatoren Jim Rosenthal er den som er mest sannsynlig til å overta som Doctor Who når Peter Capaldi henger på plass sin Sonic Screwdriver etter årets julespesial.
Tidligere har alle ment at «Death In Paradise» stjernen Kris Marshall ville bli de 13.nd Doctor Who , nå stemningen av en eller annen grunn skiftet i retning av den 29 år gamle komikeren Tom Rosenthal.

Tom har hatt noen seriøse roller også, blant annet som Gary Thorpe i den andre serien av ITV sin Broadchurch og  Sam Roth i dramaet Breathless, også på ITV. Han har for tiden hovedrollen i Simon Callow teaterproduksjon filantrop.

Det er også vært antydet at BBC vurderer en kvinnelig Doctor Who for første gang siden showet begynte i 1963, med skuespilleren Tilda Swinton som mest sannsynlig toppkandidat, men det ser ut til at konseptet venter trolig på seg.

Det er en del kjente navn på listen over tidligere Doctor Who skuespillere, Tom Baker, Peter Davison og Christopher Eccleston, en del fans har startet en aksjon for å få tilbake en av de gamle, nå som de uansett skal bytte og at BBC synes å være i tvil. Det er veldig mange fans som ikke synes Tom Rosenthal passer til rollen.

Reklame

Ingen kommentar
0

Du vil også like