Hjem TV Hvordan komme nærmere en tenåring

Hvordan komme nærmere en tenåring

Skrevet avKyrre Dahl 02/05/2017
Illustrasjon: Netflix
Reklame


Har du en tenåring i huset og vil lære ham eller hun bedre å kjenne? Det lønner seg å se de samme TV-seriene som dem!

En ny studie utført av Netflix viser at foreldre som har sett Tv-serier tenåringen i huset ser på føler at de kommer nærmere sine barn. Overraskende nok synes tenåringen også at dette er bra!

Det er et velkjent problem at foreldre og barn sliter med å kommunisere, ikke minst når barna er tenåringer. Undersøkelser viser at 2 av 3 skulle ønske at de hadder mer å snakke om.  56 % av foreldre synes det er vanskelig å snakke med sine barn i tenårene, viser undersøkelsen.

 

Start samtalen med en TV-serie

Nå viser det seg at underholdning kan være løsningen. 74 % av tenåringene som er spurt i denne undersøkelsen sier at de gjerne vil snakke med sine foreldre om det de ser på. Begge parter synes dette er en fin måte å bli bedre kjent på. Foreldrene er en tanke mer ivrige enn barna, 89 mot 70 % synes det er en god idè.

Når det gjelder sensitive emner, som sex, mobbing og stress kan en TV-serie være helt perfekt. Faktisk synes 79 % av foreldrene og 65 % av tenåringene at det å se en TV-serie kan være en god start på den potensiellt pinlige samtalen.

71 % av de unge mener at foreldrene faktisk kan få et godt innblikk i deres liv ved å se på det tenåringene kikker på.

Netflix har selvsagt noen gode idèer til passende TV-serier: Breaking Bad, Daredevil, Friends, Grey’s Anatomy og Orange is the New Black

Reklame

Ingen kommentar
0

Du vil også like