Hjem Sport Hadde bare Liverpool visst hva de gikk glipp av

Hadde bare Liverpool visst hva de gikk glipp av

Skrevet avHenning Weseth 24/10/2017
Cj27PrYXEAAyLPv
Reklame


Hva gjør vi når en klubb sliter? Jo, da leter vi etter de gode hadde-de-bare-historiene. Når det gjelder Liverpool, kunne det ha hjulpet klubben hvis de bare hadde beholdt keeperen Peter Gulacsi..

Sporten.com skriver om Liverpool, som etter 4-1-tapet mot Tottenhams levnet ingen ikke tvil om at de har noen utfordringer på keeperposisjonen. Samtidig har en tidligere Liverpool-keeper blitt kåret til Bundesligas beste keeper.

Liverpools keeper Simon Mignolet må ta på seg skylden for to av Tottenhams scoringer denne helgen. Dette har definitivt ikke stanset diskusjonen om hvem som bør vokte buret på Anfield.

Samtidig som alt dette skjer hos de røde, har en tidligere Liverpool-keeper prestert såpass at han har blitt kåret til Bundesligas beste keeper.

Peter Gulacsi var hele fem år hos Liverpool, men fikk ingen A-lagskamper. Nå står han som en klippe for RB Leipzig. Tyske Kicker har faktisk kåret ungareren til ligaens beste keeper så langt.

Det kan jo diskuteres hvor stor betydning en slik kåring egentlig har, men litt pussig er det at samtidig som Liverpool sliter med sisteskansen, hedres en tidligere Liverpool-keeper i Bundesliga.

(foto: gulacsi, twitter)

Mer om fotball på Sporten.com

Reklame

Ingen kommentar
0

Du vil også like