Hjem TV Gjør deg klar for mer bikini-reality

Gjør deg klar for mer bikini-reality

Skrevet avKyrre Dahl 05/09/2017
Foto: DPlay Sverige
Reklame


Det virker som om nordmenn og verden forøvrig ikke kan få nok av lettkledde unge menn og kvinner på skjermen. Paradise Hotel er blitt et fenomen blant ungdom og nå kommer en ny serie i samme kategori på Dplay.

Discovery planlegger en norsk versjon av suksessformatet Ex On The Beach. Sjangeren står sterkt i den yngre målgruppa, og planen er å publisere på Dplay først.  Serien har allerede blitt en suksess i Sverige. Bildet er hentet fra den svenske utgaven.

Sjangeren her blir fleipete kalt bikini-reality og det er lett å forstå hvorfor. Paradise Hotel har gått foran i sjangeren, som innebærer lettkledde unge menn og kvinner.

– I realityserien Ex On The Beach blir åtte single menn og kvinner sendt til en luksuriøs strandlocation for å bade, flørte, feste og generelt ha det gøy. Twisten er at gammel moro bokstavelig talt lurer i vannskorpa, når deltakernes eks-kjærester ankommer stranda for å være med på festen. Det sier programdirektør Eivind Landsverk.

 

Britisk serie, svensk suksess

Ex On The Beach ble først sendt på britiske MTV i 2014. Serien har siden blitt gjort i lokale versjoner i en rekke land. Den har blant annet gått i tre sesonger i Sverige. Der går den på TVNorges søsterkanal, Kanal 5. Men, den er en stor hit på strømme-TV og er den desidert mest sette serien på svenske Dplay.

– Det er helt klart at vi tar den svenske suksessen til etterretning når vi nå planlegger oppstart i Norge. Det er et uttalt mål å nå de yngre seerne med innhold som fenger på våre plattformer. Allerede i høst setter vi på komidramaet Hvite gutter med et eksklusivitetsvindu på Dplay, og det er stort fokus på investeringene i digitalt innhold, sier Eivind Landsverk.

Reklame

Ingen kommentar
0

Du vil også like