Hjem TV Fra The Good Wife til The Good Fight

Fra The Good Wife til The Good Fight

Skrevet avKyrre Dahl 30/05/2017
Pilot -- Episodic coverage of THE GOOD FIGHT. Pictured (l-r): Pictured: Christine Baranski as Diane Lockhart, Bernadette Peters as Lenore Rindell, Paul Guilfoyle as Henry Rindell. Photo: Jeff Neumann/CBS ©2016 CBS Interactive, Inc. All Rights Reserved
Reklame


Skaperne av The Good Wife, Robert og Michelle King, er klare med fortsettelsen på sin prisvinnende serie. Nå kommer den nye serien The Good Fight med Christine Baranski, Cush Jumbo og Rose Leslie. Første sesong vil bli tilgjengelig på HBO Nordic 1. juni.

Det har gått ett år siden hendelsene i The Good Wife fant sted, og Diane Lockhardt (Christine Baranski) har fått nok. Innsettelsen av Trump har overbevist henne om at det er på tide å komme seg videre i livet. Hun investerer penger i en bolig i Provence og sier opp jobben i advokatfirmaet. Nå forbereder seg på å skrive sine memoarer i Frankrike.

Men livet blir ikke alltid slik man har planlagt det. I det Diane er i ferd med å forlate selskapet starter hennes guddatter Maia Rindell (Rose Leslie) sitt første år som advokatfullmektig. Ikke lenge etter forårsaker Maias foreldre en økonomisk skandale så stor at Maia blir behandlet som en utstøtt og Diane går konkurs. Men selv om de befinner seg på bunnen, er Maia og Diane klar for å kjempe seg opp og frem igjen.

King er Showrunnere

Robert og Michelle King er showrunnere og produsenter. Phil Alden er medskaper av serien og har også vært med på å skrive og produsere den første premiereepisoden. Den er regissert av Brooke Kennedy. Ridley Scott, David Zucker, Liz Glotzer. Brooke Kennedy og Alison Cross er eksekutive produsenter. Serien er produsert av CBS Television Studios i samarbeid med Scott Free Productions og King Size Productions. The Good Fight er tilgjengelig kun på HBO Nordic i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Reklame

Ingen kommentar
0

Du vil også like