Hjem Bevegelser De første artistene til Inferno 2017 klare

De første artistene til Inferno 2017 klare

Skrevet avMichael Breines Oredam 07/09/2016
Inferno-taake_LiseMetteEidet

Det virker sikker som en evighet til Påsken 2017.  Inferno Festivalen sover ikke og har alledre sluppet noen artister. 12 til 15 april fylles Oslo med sortkledde mennesker fra hele verden for å høre god metal.

Det er 17 gang festivalen arrangeres, den blir bare viktigere og viktigere.

Her finner du alt det som kan bringe deg ut av sofaen: Bevegelser

Abbath

Abbath startet opp etter Immortal frontmann, vokalist og gitarist, Abbath Doom Occulta, gikk egne veier i 2015. Med seg tok han kulde, makt og en personlighet få kan matche i norsk black metal og laget albumet «Abbath» i 2016. Abbath bærer fortsatt fakkelen høyt og det er med stor stolthet vi presenterer ham på Inferno Metal Festival i Oslo for første gang.

Abbath

RED HARVEST

Red Harvest ble grunnlagt i 1989 og var en av de mest aktive live-band i norsk metal scenen for en lang periode. Red Harvest musikk er ofte merket som industriell metal – men Red Harvest er så mye mer enn et band du kan bare sette en merkelapp på, og bandet har alltid likt å overraske sitt publikum. I 2010, derimot, Red Harvest ble avlivet – men endelig bandet er tilbake for å gi sine fans en etterlengtet retur. Red Harvest har ikke spilt i hjembyen, Oslo, siden 2009, og det er med stor glede vi presenterer Red Harvest til Inferno Metal Festival 2017!

Red Harvest

INFERNAL WAR

Infernal War ble dannet i Polen og de spiller rå black metal. Bandet har pågått siden 1997, og deres siste album, «Axiom», utgitt i fjor, og regnes som et mesterverk av fans av underjordiske black metal. Infernal War skulle spille på Inferno Metal Festival i 2011, men for uforutsette grunner som ikke skjedde. Til slutt vil Infernal War opptre på festivalen, og denne gangen med mer styrke og kraft enn noensinne!

Infernal War

ZHRINE

Zhrine kommer fra Island og var tidligere kjent som Gone Postal. Under sitt tidligere navn, har bandet opptrådt siden 2007 og har tjent sitt rykte som en av Islands beste live-band. I 2015 bandet skiftet navn til Zhrine, signert til Season of Mist og utgitt rasende album «Unortheta» tidligere i år. Bandet er nå klar til å erobre verden og for aller første gang de skal spille i Oslo og Inferno Metal Festival!

Zhrine

 

Ingen kommentar
0

Du vil også like