Annonse

shadow
shadow

Paris Saint-Germain har en imponerende angrepsrekke, de har nummer 1 og 2 på den franske seriens toppscorerliste.

Øverst veteran Edinson Cavani med 22 mål så langt i Ligue 1 med skadede Neymar på andreplass med 19 mål. Kylian Mbappe stjerneskuddet som er på lån fra Monaco har foreløpig 10 mål. Hovedstadsklubben ville egentlig kjøpe Kylian allerede i sommer, men på grunn av streng regler om balanse i bøkene ble det første året en låneavtale. 

Kylian Mbappe blir offisielt en Paris Saint-Germain-spiller i sommer etter at de trigger kjøps-klausulen.  Paris Saint-Germain sin 5-2-seier over Strasbourg på lørdag 17 februar sørget for at de kommer på det punktet i sin låneavtale at det utløseren en permanent overgang. En overgang som ifølge ESPN FC-kilder er verdt € 180 millioner med tillegg av bonuser.

Les på Sporten.com : “Vi føler med Neymar, men det kommer til å bli en vanskelig kamp uansett”

Det er bare lagkamerat Neymar som er dyrere i verden, da han kom til Barcelona i sommer var det for  € 222m-signering

Forholdet mellom Neymar og Paris Saint-Germain skal ikke være det beste om dagen. Ryktene vil ha det til at verdens rikeste klubb har intensivert arbeidet med å skaffe en ny stor angrepsspiller i Premier League.

Mbappe har scoret 10 mål og gitt syv assists fra 19 Ligue 1 kamper denne sesongen, men savnet Strasbourg-vinneren gjennom suspensjon.

I mellomtiden vil PSG-backe Dani Alves savne neste ukes Coupe de France kvartfinale sammenstøt med bitter rivaler Marseille etter sin bestilling over helgen.

Author

Michael Breines Oredam
Michael Breines Oredam

Berømt skihopper og operasanger

Annonse

shadow