Hjem TV Enda mer TV for barna

Enda mer TV for barna

Skrevet avKyrre Dahl 16/10/2017
toonix1000
Reklame


Det er lenge siden alle barna flokket seg rundt Barne-TV klokka 18, som i mange tiår var det eneste TV-tilbudet for barn i Norge. Nå blir det stadig mer å se på også for de aller minste. HBO Nordic lanserer nå sin egen Barne-TV.

Strømmetjenesten HBO Nordic satser hardt på barn og lanserer nå Toonix, et eget innholdsbibliotek for barn mellom 3 og 12 år. Toonix er en abonnementsbasert tjeneste som leverer tusenvis av episoder av barneprogrammer.

Ifølge HBO er Toonix er nøye organisert for å inkludere både globalt-populære og lokale nordiske barnefavoritter. – Vår vennlige Toonix-gjeng har kategorisert seriene i bestemte aldersgrupper, slik at barna og foreldrene lett kan finne passende innhold etter alder, skriver HBO i en pressemelding.

Organisert på alder

HBO har delt opp Tooonix i alder. Liten Toonix gjelder fra alderen 3 til 6 år. Den inkluderer serier som: My little Pony, Albert Åberg, Teletubbies, Brannmann Sam. Den andre kategorien er Stor Toonix, fra alderen 6-12 år. Her finner man blant annet: Gumballs Fantastiske Verden, LEGO Ninjago, Tom & Jerry & Scooby-Doo. Den siste kategorien er Film Toonix, som er for hele familien. Den  inkluderer ting som: Arthur og Minimoyene, Mer Ståhai, Planet 51.

Toonix er en HBO Nordic-plattform, tilgjengelig for alle HBO Nordic-abonnenter uten ekstra avgifter. Den er 100 % reklamefri, men den er også 100% lokalisert på dansk, svensk, norsk, finsk og engelsk. Toonix er et varemerke eid av Turner Broadcasting som også eier Cartoon Network og Boomerang TV-kanaler.

Toonix er tilgjengelig for alle HBO Nordic-abonnenter som en del av deres vanlige abonnementspakke, uten ekstra kostnad.

Reklame

Ingen kommentar
0

Du vil også like