Hjem Kunst Emanuele Dascanio har tegnet dette med kullstift

Emanuele Dascanio har tegnet dette med kullstift

Skrevet avMichael Breines Oredam 27/08/2016
hyperrealistic-pencil-drawings-by-emanuele-dascanio-11

Det er noen som kutter grønnsaker i like store kvadrater når de lager lapskaus og så er det Emanuele Dascanio som lager så realistiske bilder med kullstift at man egentlig hadde kommet like langt med et fotokamera.  (Det er selvsagt tull, bildene til Emanuele er veldig kule)

Nøyaktigheten er ufattelig og kunstneren som ble født rett utenfor Milano i 1983 (Italia) elsker å lage portretter og helst da av lettkledde kvinner. (Det er ikke uvanlig hverken for kunstnere eller Italienere) På 80 tallet var det noen filmer av datanerder som lagde drømmekvinnen for så å komme til liv, men alle de komplikasjoner det gir. Kanskje det er det Emanuele gjør, bildene han lager tar lang tid å lage og for han er det nesten som han kryper inn i vedkommende og blir personen. Litt spesielt, men det virker, bildene blir nesten levende. En god ide er å besøke nettsidene hans, der kan du se mye av hvordan han arbeider og du kan lære mer om hans liv og lære Emanuele Dascanio.

 

Kun kull og grafitt

Etter eksamen fra Lucio Fontana Art School of Arese i 2003, begynte han ved Academy of Brera, men droppet ut etter bare seks måneder. Etter det ble han et del av et atelier ledet av Gianluca Corona. Der lærte han mye og ble til den mesteren han er i dag.

Ingen kommentar
0

Du vil også like