Hjem Bevegelser Du ville garantert ikke vært i selskap med denne mannen natt til tirsdag

Du ville garantert ikke vært i selskap med denne mannen natt til tirsdag

Skrevet avHenning Weseth 15/03/2017
jose mourinho

Dette er mannen du ikke skal tirre. Det vet spillere, dommere og ikke minst journalister. Hvordan gikk det da med Mourinho da Manchester United opplevde «hjemturen fra helvete» – etter et knepent tap på bortebane mot en av de største rivalene?

Sporten.com skriver i dag om Manchester Uniteds manager, Jose Mourinho. Portugiseren er ikke kjent for å holde tilbake sine emosjoner. Det gikk nok derfor en kule varmt i garderoben etter mandagens tap mot Chelsea. Og dette var før de skulle sette seg på flyet hjem.

Rostov kommer til United på torsdag for å kjempe om videre avansement i Europaligaen. Etter 1-1 i Russland, trenger Mourinhos menn all den kraft de kan samle i et allerede tettpakket Premier League-program.

Det var derfor essensielt at all logistikk går etter planene denne uken. Og det er da det gjerne klikker.

Se for deg Jose Mourinho og laget på vei tilbake fra Stamford Bridge etter det knepne tapet mot tabell-eneren. De ankommer Heathrow og ser frem til å komme seg kjappest mulig hjem.

Da viste det seg at flyet som skulle bringe dem til Manchester var kraftig forsinket. Alternativene ble derfor å vente på flyplassen, eller å ta den lange veien hjem med buss.

Busstur fra London ble løsningen, noe som sørget for at Mourinho og laget var hjemme i 4-tiden på natten. I praksis betød dette en tilsvarende reisetid som da de karret seg hjem fra Russland etter kampen mot Rostov.

Det skrives ikke noe om humøret til Mourinho etter timer i buss, men det skal vel ikke så mye fantasi til for å forestille seg stemningen.

Kanskje dette var en ekstra hilsen fra Chelsea?

Les mer fra fotballens vidunderlige verden

Ingen kommentar
0

Du vil også like