Først klasket BBC radiostjerne og bilentusiast Chris Evans i bordet og mange tenkte, jeg kommer likevel aldri til å se Top Gear igjen, men så trakk de Friends stjerne Matt LeBlanc opp av hatten og tvil begynte å sige inn. Var det kanskje et liv for Top Gear etter at trioen Clarkson, Hammond og May sluttet og ble sluttet.

Så har de tydeligvis samlet sammen verdens beste kamerafolk, klippere, produsenter og regissører for dette ser fett ut. En 60 sekunders trailer forteller sitt tydelige språk. BBC har ikke gitt opp, tvert imot, her siktes det mot stjernene. Vi får ikke noe inntrykk av hvordan programmet endres, vil de fortsatt holde foredrag foran publikum, vil kjente mennesker komme inn og kjøre bil og er rollen til The Stig endret? Ikke lenge til vi får svar.

Og så var det bilene, i traileren får man glimt av en trimmet opp og strippet ned Reliant Robin, en ekstremt imponerende Aston Martin Vulcan Hypercar og stunts i kjent stil.

BBC sier de regner med å presentere første program i mai, men de er ikke helt sikre, det skal være perfekt, og hvis de trenger å jobbe lenger så gjør de det.