Hjem TV Champions league på strømme-TV

Champions league på strømme-TV

Skrevet avKyrre Dahl 09/05/2017
Champions League. Foto: MTG/Viasat
Reklame


MTG har sikret seg rettighetene til UEFA Champions League for fire nye år. Noen av kampene vil bli sendt på TV2 , men alt skal være tilgjengelig på Viaplay. 

I dag kom nyheten om at MTG har sikret seg de skandinaviske rettighetene til UEFA Champions League helt frem til 2021. For Norge betyr det at alle UEFA Champions League-kamper fremdeles vil være tilgjengelig på MTGs flater, inkludet strømmetjenesten Viaplay

MTG er de eneste i verden som har hatt medierettighetene til verdens mest prestisjefylte fotballturnering sammenhengende helt siden starten i 1992.

Medierettighetene for turneringen kommer fra 2018 til å bli enda mer omfattende, med 35% flere sendinger. Det betyr 46 sendetidspunkter som dekker 138 kamper over 17 uker.

MTG har sikret seg eksklusive rettigheter for 108 av UEFA Champions League-kampene i Norge, de resterende kampene blir sublisensiert til TV2. Men, alt av Champions League-innhold vil være tilgjengelig på MTGs flater i Norge.

 

Verdens beste fotballturnering

 

– Vi er glade for å ha sikret oss verdens beste fotballturnering for en ny rettighetsperiode. UEFA Champions League vil fra 2018 ble enda mer omfattende enn tidligere, med atskillig flere sendetidspunkter.  Selv om vi har sublisensiert deler av kampene til TV2, vil seerne fremdeles se alle UEFA Champions League-kamper på våre flater og det er vi selvfølgelig strålende fornøyde med. Det sier sportssjef i MTG Norge, Anne Tufte.

UEFA Champions League en årlig europeisk fotballturnering avholdt av UEFA, også kjent som Mesterligaen. Turneringen begynner på sensommeren og avsluttes i mai påfølgende år. Klubber som plasserer seg høyt nok i sine nasjonale fotballigaer får delta i turneringen. 22 av de 32 deltagende klubbene i gruppespillet er automatisk kvalifisert mens de resterende må gjennom kvalifisering.

 

Reklame

Ingen kommentar
0

Du vil også like