Hjem Næringsliv Bli søkkrik fort uten å jobbe

Bli søkkrik fort uten å jobbe

Skrevet avMichael Breines Oredam 06/11/2016
asyl
Reklame


Det er fantastiske muligheter innen eldreomsorg og asylmottak.  Oppskriften er enkel, skaff deg noen politikervenner eller noen lettkjøpte byråkrater, en rønne langt fra folk og billig arbeidskraft fra Øst-Europa som du kan ha på «speed dial».

Det enkleste er selvsagt asylmottak for da kommer det ingen som skal bo der, men eldrebolig er ikke så ille det heller.  De gamle orker ikke så mye og legger seg tidlig, klokken et er et godt tidspunkt, de spiser lite og har veldig god tilgang til medisiner. Du kan gjøre som du vil, de har elendig hukommelse og er derfor dårlige vitner.

Overarbeidede saksbehandlere som bare lengter etter fellesferien skriver fort en avtale og godkjenner din faktura uten at du trenger å gjøre noe. Hvis det blir kontroll er det bare å ringe etter noen som kan rydde og vaske litt. En faktura på mellom 3 og 4 tusen døgnet for et rom er ikke uvanlig, ingen bryr seg om det er tomt eller hører på klagene til den gamle rosinen som sitter og rugger i et hjørne.

Skulle du være så uheldig å få en asylsøker som flytter inn i asylmottaket ditt. Sett vedkommende i arbeid, da får du ikke bare gevinsten av det de gjør, men også en gladhistorie om vellykket integrering. Får du til det kan du lage en kjede av asylmottak og bli søkkrik.

Sist år har regjeringen brukt 1, 4 milliarder på tomme plasser så her er det mye å hente. Hvis du ikke vil gjøre det selv, men har en låve eller uthus du ikke bruker ta kontakt – det er penger å tjene.  Fremover skremmer de med mist like mange asylsøkere og flytninger, det blir ikke troverdig med mindre de setter av penger til formålet og inngår avtaler om innkvartering. Det er en klar vinn vinn situasjon.

Reklame

Ingen kommentar
0

Du vil også like