Hjem TV Apple lanserer sin første TV-serie

Apple lanserer sin første TV-serie

Skrevet avKyrre Dahl 08/06/2017
apple1000
Reklame


Apple går nå i fotsporene til Netflix og HBO og lager eget orginalt innhold, som kun blir tilgjengelig på egen plattformer.

«Planet of the Apps» er en realityserie fra et miljø som er svært viktig for Apple, nemlig gründerne som utvikler apper.

Den nye realityserien får premiere førstkommende tirsdag. Den første episoden blir tilgjenglig via Itunes og på showets hjemmeside. De andre episodene blir kun tilgjenglig for abonnenter av Apple Music.

I «Planet of the Apps» får deltagerne 60 sekunder på seg til å overbevise kjendisrådgivere eller mentorer om en idè til en ny app. Dersom de liker idèen vil mentorene hjelpe deltagerne med å gjennomføre prosjektet.

De får blant annet hjelp til å søke finansiering gjennom Lightspeed Venture Partners, som var den aller første investoren i Snapchat.

 

Will.I.Am hadde idèen

Musikeren Will.I.Am er kreditert som oppfinneren av realityshowet. Han har sammen med produsent Ben Silverman forsøkte å selge idèen til tradisjonelle tv-kanaler før de kom til Apple, melder Reuters.

Dommere i programmet blir blant annet Will.I.Am. Andre kjendiser dukker også opp som skuespillerinnene Jessica Alba og Gwyneth Paltrow.

– Jeg synes dette er en fin måte å vise at app-gründere og forretningsfolk ikke bare er hvite mennesker i dress, sier Alba.

I løpet av de første episodene vil vi blant annet få høre om apper for online shopping, sikkerhet og studenter.

Underveis vil et at teamene oppleve at Google lanserer en lignende tjeneste og må derfor tilpasse produktet.

På slutten av serien vil man få vite hvilke apper som ble gjennomført og som kan lastes ned i App Store.

 

 

Reklame

Ingen kommentar
0

Du vil også like